Vstopi v igrivi svet Helen Doron English*

Pridi in preizkusi svetovno priznan program, s katerim se bo tvoj otrok praktične angleščine naučil 3x hitreje kot v šoli

(Rezerviraj vajino mesto na tej brezplačni učni urici spodaj)

*Zaradi individualne pozornosti so mesta na brezplačnih učnih uricah omejena! 

Če zgornji gumb še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

Poglej, kaj so o Helen Doron English povedali zadovoljni starši...

Pred leti, ko je hčerka Lea začela obiskovati jezikovno šolo Helen Doron v Celju so nam mnogi govorili, da je to, kar delamo nesmiselno. Komentarji so bili, da je takšno učenje predrago, da se moramo voziti v Celje na učne ure, da se otrok nič ne nauči, ker je premajhna in ker je učna ura samo enkrat tedensko.


Enako, kot smo na takšne komentarje odgovarjali takrat, odgovarjamo tudi danes, ko Lea jezikovno šolo obiskuje že dve leti. Ja, res se daleč vozimo ampak ni nam žal. Mi doma ne morem dati svoji hčerki Lei znanja na tako sproščen in zabaven način kot ga dobiva v jezikovni šoli Helen Doron Celje.


In ja, fizično smo le en krat tedensko v Celju, vendar se najina hčerka zabava in uči tudi vsak dan doma, z odličnimi, programu prilagojenimi knjigami in z igrami na portalu, katere sledijo vsaki učni uri v Helen Doron centru.


Tako, da če potegnemo črto, je ta obisk enkrat tedensko dobesedno samo plus za starše, saj privarčujejo na prevoznih stroških, hkrati pa otroci niso prikrajšani za znanje.


V šoli Lea ni imela nobenih težav z učenjem angleščine, saj ima odlično podlago iz programa Helen Doron. Na naših družinskih potovanjih brez težav spoznava prijatelje.


Najbolj nama ostaja v spominu, ko sva jo na tenis turnirju na Braču spraševala, kako se je pogovarjala s punčko iz Poljske. Lea je rekla :" mami pele smo pesmice o Flupu". Ugotovili smo, da je ta punca tudi obiskovala tečaj Helen Doron na Poljskem. To nama je potrdilo, da se je Lea veliko naučila.


S programom jezikovne šole Helen Doron Celje in učiteljicami, ki ta program izvajajo, smo zelo zadovoljni, naša hčerka pa je srečna in komaj čaka nadaljevanje z novimi avanturami v Helen Doron Celje.

Lea, Lidija in Iztok Artič

Rogatec, Julij 2018

Sin Jakob, star 7 let, že štiri leta obiskuje tečaje angleščine Helen Doron.


V teh letih je pridobil veliko znanja in samostojnosti pri sporazumevanju v angleškem jeziku. Napredek se zlasti vidi, ko v restavracijah, hotelih in trgovinah v tujini sam sproščeno in samozavestno komunicira v angleškem jeziku.


Znanje, ki ga je pridobil v vseh teh letih pa mu je tudi zelo pomagalo pri pouku angleščine v šoli.


Jakob rad in z veseljem obiskuje tečaje angleščine Helen Doron.

Milena Senica Verbič

Kje v Celju se nahajamo?

Helen Doron English se nahaja na Kidričevi ulici 24. Naši prostori se nahajajo v objektu Tehnopolis in nudijo lahko dostopna parkirna mesta.

Brezplačna učna urica je primerna za vaju, če:

 • check
  Imaš otroka starega med 3 mesece in 18 let
 • check
  Si iz Celjske regije (oziroma lahko svojega otroka pripelješ v Celje)
 • check
  Želiš, da tvoj otrok pridobi znanje praktične angleščine
 • check
  Bi rad, da se uči hitreje kot v šoli
 • check
  Se pri tem tudi blazno zabava
 • check
  Potrebuješ kakšno urico za oddih in želiš, da je tvoj otrok takrat v najboljših rokah.

Zaradi individualne pozornosti so mesta na brezplačnih učnih uricah omejena! 

Če spodnja povezava še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

Copyright 2018, Helen Doron Slovenija