Čestitke!

Rezervacija je potrjena. Tvoj otrok bo spoznal učinkovito in zabavno metodo učenja angleščine,
nad katero bo navdušen!

Kaj sedaj?

V naslednjih dneh te bomo kontaktirali in se skupaj dogovorili za termin, ki nam bo vsem ustrezal. 


Na brezplačni učni urici pa bo tvoj otrok spoznal igrivi svet Helen Doron English in se zabaval ob učenju praktične angleščine


Se vidimo!


Ekipa Helen Doron Celje

Kje v Celju se nahajamo?

Helen Doron English se nahaja na Kidričevi ulici 24. Naši prostori se nahajajo v objektu Tehnopolis in nudijo lahko dostopna parkirna mesta.

Poglej, kaj sta o Helen Doron English povedala zadovoljna starša...

Pred leti, ko je hčerka Lea začela obiskovati jezikovno šolo Helen Doron v Celju so nam mnogi govorili, da je to, kar delamo nesmiselno. Komentarji so bili, da je takšno učenje predrago, da se moramo voziti v Celje na učne ure, da se otrok nič ne nauči, ker je premajhna in ker je učna ura samo enkrat tedensko.


Enako, kot smo na takšne komentarje odgovarjali takrat, odgovarjamo tudi danes, ko Lea jezikovno šolo obiskuje že dve leti. Ja, res se daleč vozimo ampak ni nam žal. Mi doma ne morem dati svoji hčerki Lei znanja na tako sproščen in zabaven način kot ga dobiva v jezikovni šoli Helen Doron Celje.


In ja, fizično smo le en krat tedensko v Celju, vendar se najina hčerka zabava in uči tudi vsak dan doma, z odličnimi, programu prilagojenimi knjigami in z igrami na portalu, katere sledijo vsaki učni uri v Helen Doron centru.


Tako, da če potegnemo črto, je ta obisk enkrat tedensko dobesedno samo plus za starše, saj privarčujejo na prevoznih stroških, hkrati pa otroci niso prikrajšani za znanje.


V šoli Lea ni imela nobenih težav z učenjem angleščine, saj ima odlično podlago iz programa Helen Doron. Na naših družinskih potovanjih brez težav spoznava prijatelje.


Najbolj nama ostaja v spominu, ko sva jo na tenis turnirju na Braču spraševala, kako se je pogovarjala s punčko iz Poljske. Lea je rekla :" mami pele smo pesmice o Flupu". Ugotovili smo, da je ta punca tudi obiskovala tečaj Helen Doron na Poljskem. To nama je potrdilo, da se je Lea veliko naučila.


S programom jezikovne šole Helen Doron Celje in učiteljicami, ki ta program izvajajo, smo zelo zadovoljni, naša hčerka pa je srečna in komaj čaka nadaljevanje z novimi avanturami v Helen Doron Celje.

Lea, Lidija in Iztok Artič

Rogatec, Julij 2018

Copyright 2019, Helen Doron Slovenija