Izpolni in rezerviraj mesto na dnevih odprtih vrat v Celju

29. septembra 2018, od 10.00 do 12.00

Vse kar moraš narediti, da vama z otrokom zagotoviš mesto na dnevih odprtih vrat je, da izpolneš spodnji vprašalnik.


Takoj, ko tvojo prijavo dobimo, vama bomo rezervirali mesto.


Veselimo s srečanja s tabo in tvojim otrokom!


Se vidimo,


Ekipa Helen Doron Celje

*Zaradi izjemnega zanimanja in kvalitete predstavitve, so razpoložljiva mesta omejena.
Če zgornji gumb še deluje, imamo še nekaj prostih mest.

Kje v Celju se nahajamo?

Helen Doron English se nahaja na Kidričevi ulici 24. Naši prostori se nahajajo v objektu Tehnopolis in nudijo lahko dostopna parkirna mesta.

Poglej, kaj so o Helen Doron English povedali zadovoljni starši...

Pred leti, ko je hčerka Lea začela obiskovati jezikovno šolo Helen Doron v Celju so nam mnogi govorili, da je to, kar delamo nesmiselno. Komentarji so bili, da je takšno učenje predrago, da se moramo voziti v Celje na učne ure, da se otrok nič ne nauči, ker je premajhna in ker je učna ura samo enkrat tedensko.


Enako, kot smo na takšne komentarje odgovarjali takrat, odgovarjamo tudi danes, ko Lea jezikovno šolo obiskuje že dve leti. Ja, res se daleč vozimo ampak ni nam žal. Mi doma ne morem dati svoji hčerki Lei znanja na tako sproščen in zabaven način kot ga dobiva v jezikovni šoli Helen Doron Celje.


In ja, fizično smo le en krat tedensko v Celju, vendar se najina hčerka zabava in uči tudi vsak dan doma, z odličnimi, programu prilagojenimi knjigami in z igrami na portalu, katere sledijo vsaki učni uri v Helen Doron centru.


Tako, da če potegnemo črto, je ta obisk enkrat tedensko dobesedno samo plus za starše, saj privarčujejo na prevoznih stroških, hkrati pa otroci niso prikrajšani za znanje.


V šoli Lea ni imela nobenih težav z učenjem angleščine, saj ima odlično podlago iz programa Helen Doron. Na naših družinskih potovanjih brez težav spoznava prijatelje.


Najbolj nama ostaja v spominu, ko sva jo na tenis turnirju na Braču spraševala, kako se je pogovarjala s punčko iz Poljske. Lea je rekla :" mami pele smo pesmice o Flupu". Ugotovili smo, da je ta punca tudi obiskovala tečaj Helen Doron na Poljskem. To nama je potrdilo, da se je Lea veliko naučila.


S programom jezikovne šole Helen Doron Celje in učiteljicami, ki ta program izvajajo, smo zelo zadovoljni, naša hčerka pa je srečna in komaj čaka nadaljevanje z novimi avanturami v Helen Doron Celje.

Lea, Lidija in Iztok Artič

Rogatec, Julij 2018

Sin Jakob, star 7 let, že štiri leta obiskuje tečaje angleščine Helen Doron.


V teh letih je pridobil veliko znanja in samostojnosti pri sporazumevanju v angleškem jeziku. Napredek se zlasti vidi, ko v restavracijah, hotelih in trgovinah v tujini sam sproščeno in samozavestno komunicira v angleškem jeziku.


Znanje, ki ga je pridobil v vseh teh letih pa mu je tudi zelo pomagalo pri pouku angleščine v šoli.


Jakob rad in z veseljem obiskuje tečaje angleščine Helen Doron.

Milena Senica Verbič

Copyright 2018, Helen Doron Slovenija