NAJ SE UČENJE NADALJUJE TUDI V 2024/2025...

NAJ SE UČENJE NADALJUJE TUDI V 2024/2025...

(vi pa izkoristite super ugodnosti za zgodnji vpis)

Dragi starši!

Veseli nas, da boste svojemu otroku omogočili še eno leto učenja praktične angleščine po najbolj učinkoviti učni metodi na svetu Helen Doron English.

Na tej strani se nahaja preprosta spletna vpisnica, s katero svojemu otroku zagotovite mesto v Helen Doron English tečajih. Izpolnitev celotne zadeve pa vam ne bo vzela več kot 5 minut.

V pomoč vam bodo tudi spodnji trije dokumenti:

  • Termini po tečajih - spodaj izberite tečaj, ki je primeren za vašega otroka. Na koledarju se vam odprejo modri kvadrati z razpoložljivimi termini, kjer vedno vidite število prostih mest. Bodite pozorni na to, da izpolnite vsa polja ter izbrano uro. Takoj morate na svoj elektronski naslov prejeti kopijo vpisnice, takrat je postopek vpisa zaključen, od nas pa prejmete predračun za učni komplet.
  • Cenik za leto 2024/2025 za vse tečaje Helen Doron English
  • Kratek video, kako pravilno izpolniti prijavnico 

V kolikor boste PRAVILNO izpolnili in oddali prijavo, boste v par minutah prejeli kopijo vsebine prijavnice na elektronski naslov, ki ste ga vpisali v prijavnico. V kolikor kopije prijavnice v svoj poštni nabiralnik NISTE prejeli, prijavnica ni bila pravilno oddana, mesto NI REZERVIRANO in morate postopek ponoviti.

V izogib slabi volji, ki smo jo doživljali v preteklem letu, vas vljudno prosimo, da to preverite.

Po oddani prijavi, vam bomo v prihodnjih dneh poslali predračun za plačilo učnega kompleta in/ali šolnine, skladno z načinom plačila, ki ga boste izbrali na vpisnici (v enem ali več obrokov).

Ko prejmemo plačilo, bo imel vaš otrok rezervirano mesto na tečajih Helen Doron English Sežana v šolskem letu 2024/2025.

Če ob oddajanju prijave naletite na kakršnokoli težavo, nas pokličite na telefonsko številko 040 303 604. 

Komaj čakamo, da se družimo tudi v naslednjem šolskem letu!

Ekipa Helen Doron English Sežana

Copyright 2024, Helen Doron Slovenija